نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرایه ژنومی گوسفند شناسایی نشانگرهای تک نوکلئوتیدی مؤثر بر صفات مهم گوسفندان بومی ایران با استفاده از ردپای انتخاب [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 73-92]
  • آزمون تولید گاز تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ترکیب‏ شیمیایی، ویژگی‏های‏ تخمیر، پایداری‏ هوازی و گوارش‏پذیری آزمایشگاهی سیلاژ ذرت در مراحل برداشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 69-90]
  • آغوز اثر افزودن اسانس صمغ درخت ون (Pistacia Atlantica Kurdica) به جیره میش‏ ها در اواخر آبستنی بر تولید و ترکیب شیر و رشد بره ‏های شیرخوار [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 109-124]
  • آمارانت خصوصیات‌سیلویی، تخمیرپذیری، قابلیت هضم، انرژی و پروتئین قابل متابولیسم سیلاژ علوفه سه رقم جدید آمارانت (Amaranthus hypochondriacus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 55-74]
  • آوسینک بهبود کارایی برنامه دابل آوسینک با استفاده از مکمل پروژسترونی در گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 117-130]

ا

  • ارزیابی اقتصادی ارزیابی اقتصادی عملکرد تولید مثلی و تولید شیر گاوهای نژاد هلشتاین و مونت‌بلیارد و آمیخته های آن ها در شرایط نیمه گرمسیری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 19-32]
  • ارزش غذایی ارزش تغذیه‌ای خوراک کامل سیلو شده بر پایه چغندر و ذرت علوفه‌ای در تغذیه گوسفندان شال [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 97-116]
  • اسانس اثر افزودن اسانس صمغ درخت ون (Pistacia Atlantica Kurdica) به جیره میش‏ ها در اواخر آبستنی بر تولید و ترکیب شیر و رشد بره ‏های شیرخوار [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 109-124]
  • اسانس دارچین تأثیر اسانس دارچین بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبه‌ای در بره‌های نر پرواری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 1-14]
  • اسپرم قوچ تأثیر افزودن روغن بذر گل مغربی به رقیق‌کننده انجمادی بر پایه تریس بر کیفیت اسپرم قوچ رومانوف پس از انجماد و یخ‌گشایی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
  • اسید‌آمینه اثر متیونین محافظت شده بر فراسنجه‌های خونی، تولید و ترکیبات شیر در بز های شیرده آلپاین‌‌ [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 131-144]
  • اسید آمینه ضروری تاثیر استفاده از متیونین محافظت شده در سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم در جیره‌ قبل از زایش بر عملکرد میش‌های قزل در دوره انتقال و بره‌های تازه متولد شده [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-130]
  • اسهال اثر تغذیه پروبیوتیک‌های Bacillus coagulans و Bacillus subtilis بر عملکرد رشد، سلامت و برخی فراسنجه‌های خونی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 81-96]
  • اعتبارات نهادی تأثیر اعتبارات نهادی بر تولید و سودآوری گاوداری‌های صنعتی شهرستان گرگان [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 35-52]
  • افزودنی‌های مختلف تاثیر افزودنی‌های اسیدآلی، ملاس و آنزیم بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی، فراسنجه‌های تولید گاز و تخمیری، و قابلیت هضم برون‌تنی سیلاژ نخودفرنگی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
  • انجماد-یخ‌گشایی تأثیر افزودن روغن بذر گل مغربی به رقیق‌کننده انجمادی بر پایه تریس بر کیفیت اسپرم قوچ رومانوف پس از انجماد و یخ‌گشایی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
  • انکوباسیون بررسی ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ تفاله پونه کوهی با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 19-36]
  • اوخر آبستنی تاثیر استفاده از متیونین محافظت شده در سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم در جیره‌ قبل از زایش بر عملکرد میش‌های قزل در دوره انتقال و بره‌های تازه متولد شده [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-130]

ب

  • بتاهیدروکسی بوتیرات اثرات استفاده از جلبک اسپیرولینا بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و برخی آنزیم‌های سیستم ایمنی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 53-72]
  • بره‌پرواری اثر مصرف سطوح مختلف پودر آب پنیر در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، کیفیت لاشه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری‌ آمیخته‌ زل [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 1-18]
  • بره نر پرواری تأثیر اسانس دارچین بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبه‌ای در بره‌های نر پرواری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 1-14]
  • بزغاله‌های مرخز بررسی اثر سطوح مختلف میوه بلوط بر ساختار جمعیت و تنوع ژنتیک باکتریایی محتوی شکمبه با استفاده از تکنیک PCR-SSCP در بز مرخز [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]

پ

  • پایداری هوازی تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ترکیب‏ شیمیایی، ویژگی‏های‏ تخمیر، پایداری‏ هوازی و گوارش‏پذیری آزمایشگاهی سیلاژ ذرت در مراحل برداشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 69-90]
  • پریبیوتیک اثر تغذیه پروبیوتیک‌های Bacillus coagulans و Bacillus subtilis بر عملکرد رشد، سلامت و برخی فراسنجه‌های خونی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 81-96]
  • پروار بررسی اثر تفاوت آنیون-کاتیون جیره و نژاد بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی در بره‌های لری بختیاری و آمیخته [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 49-62]
  • پروبیوتیک اثر تغذیه پروبیوتیک‌های Bacillus coagulans و Bacillus subtilis بر عملکرد رشد، سلامت و برخی فراسنجه‌های خونی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 81-96]
  • پروتوزوآ تأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک گوسفند [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
  • پروتئین اثر متیونین محافظت شده بر فراسنجه‌های خونی، تولید و ترکیبات شیر در بز های شیرده آلپاین‌‌ [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 131-144]
  • پودر آب پنیر اثر مصرف سطوح مختلف پودر آب پنیر در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، کیفیت لاشه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری‌ آمیخته‌ زل [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 1-18]
  • پونه کوهی بررسی ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ تفاله پونه کوهی با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 19-36]

ت

  • تحلیل مولفه اصلی مقایسه روش تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون چندگانه در تخمین وزن شترهای پرواری [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 37-48]
  • تخمین وزن مقایسه روش تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون چندگانه در تخمین وزن شترهای پرواری [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 37-48]
  • ترکیب شیمیایی تاثیر افزودنی‌های اسیدآلی، ملاس و آنزیم بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی، فراسنجه‌های تولید گاز و تخمیری، و قابلیت هضم برون‌تنی سیلاژ نخودفرنگی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
  • تفاله چغندرقند تأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک گوسفند [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
  • تفاوت آنیون-کاتیون بررسی اثر تفاوت آنیون-کاتیون جیره و نژاد بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی در بره‌های لری بختیاری و آمیخته [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 49-62]
  • تنش حرارتی تاثیر برخی از ریز مغذی ها در دوره انتقال گاوهای شیرده در شرایط تنش گرمایی بر کمیت و کیفیت آغوز و شیر تولیدی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 63-80]
  • تنش سرمایی اثر سطح تغذیه جایگزین شیر بر الگوی مصرف خوراک آغازین، رفتار تغذیه‌ای و سلامت گوساله‌های شیرخوار هلشتاین تحت تنش سرمایی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
  • تنش گرمایی اثرات سطوح پروتئین و مکمل سازی گلوتامین بر فراسنجه‌های خونی و ایمنی، برخی شاخص های التهابی بره‌های نر پرواری افشاری در شرایط تنش گرمایی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 91-110]
  • تنش گرمایی ارزیابی اقتصادی عملکرد تولید مثلی و تولید شیر گاوهای نژاد هلشتاین و مونت‌بلیارد و آمیخته های آن ها در شرایط نیمه گرمسیری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 19-32]
  • تنوع ژنتیکی پارامترهای ژنتیکی واریانس باقیمانده برخی صفات وزن بدن در بره های سنگسری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 93-108]
  • توالی یابی ژنومی شناسایی نشانگرهای تک نوکلئوتیدی مؤثر بر صفات مهم گوسفندان بومی ایران با استفاده از ردپای انتخاب [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 73-92]
  • تولیدگاز خصوصیات‌سیلویی، تخمیرپذیری، قابلیت هضم، انرژی و پروتئین قابل متابولیسم سیلاژ علوفه سه رقم جدید آمارانت (Amaranthus hypochondriacus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 55-74]
  • تولید گاز تاثیر افزودنی‌های اسیدآلی، ملاس و آنزیم بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی، فراسنجه‌های تولید گاز و تخمیری، و قابلیت هضم برون‌تنی سیلاژ نخودفرنگی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
  • تولید گاز تأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفه‌ای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 15-34]

ج

  • جیره استارتر اثرات استفاده از جلبک اسپیرولینا بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و برخی آنزیم‌های سیستم ایمنی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 53-72]
  • جیره آنیونیک بررسی اثر تفاوت آنیون-کاتیون جیره و نژاد بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی در بره‌های لری بختیاری و آمیخته [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 49-62]
  • جسم زرد بهبود کارایی برنامه دابل آوسینک با استفاده از مکمل پروژسترونی در گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 117-130]
  • جمعیت باکتریایی محتوی شکمبه بررسی اثر سطوح مختلف میوه بلوط بر ساختار جمعیت و تنوع ژنتیک باکتریایی محتوی شکمبه با استفاده از تکنیک PCR-SSCP در بز مرخز [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
  • جنبایی تأثیر افزودن روغن بذر گل مغربی به رقیق‌کننده انجمادی بر پایه تریس بر کیفیت اسپرم قوچ رومانوف پس از انجماد و یخ‌گشایی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]

چ

  • چرخه فحلی بهبود کارایی برنامه دابل آوسینک با استفاده از مکمل پروژسترونی در گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 117-130]
  • چغندر ارزش تغذیه‌ای خوراک کامل سیلو شده بر پایه چغندر و ذرت علوفه‌ای در تغذیه گوسفندان شال [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 97-116]
  • چندشکلی بررسی شناسایی فرم‏های مختلف آللی ژن میوستاتین و بررسی صفات بیومتری وزن بدن و لاشه اندازه‌گیری شده با اولتراسوند در گوسفند کردی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 37-54]

خ

  • خصوصیات‌سیلویی خصوصیات‌سیلویی، تخمیرپذیری، قابلیت هضم، انرژی و پروتئین قابل متابولیسم سیلاژ علوفه سه رقم جدید آمارانت (Amaranthus hypochondriacus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 55-74]
  • خوراک مایع اثر سطح تغذیه جایگزین شیر بر الگوی مصرف خوراک آغازین، رفتار تغذیه‌ای و سلامت گوساله‌های شیرخوار هلشتاین تحت تنش سرمایی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]

د

  • دوره انتقال تاثیر برخی از ریز مغذی ها در دوره انتقال گاوهای شیرده در شرایط تنش گرمایی بر کمیت و کیفیت آغوز و شیر تولیدی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 63-80]
  • دوقلوزایی تاثیر استفاده از متیونین محافظت شده در سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم در جیره‌ قبل از زایش بر عملکرد میش‌های قزل در دوره انتقال و بره‌های تازه متولد شده [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-130]

ذ

  • ذرت علوفه ای ارزش تغذیه‌ای خوراک کامل سیلو شده بر پایه چغندر و ذرت علوفه‌ای در تغذیه گوسفندان شال [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 97-116]

ر

  • ردپای انتخاب شناسایی نشانگرهای تک نوکلئوتیدی مؤثر بر صفات مهم گوسفندان بومی ایران با استفاده از ردپای انتخاب [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 73-92]
  • ریز مغذی تاثیر برخی از ریز مغذی ها در دوره انتقال گاوهای شیرده در شرایط تنش گرمایی بر کمیت و کیفیت آغوز و شیر تولیدی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 63-80]
  • رشد اسکلتی تأثیر سطوح مختلف مکمل لیپیدول بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 125-142]
  • رگرسیون چندگانه مقایسه روش تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون چندگانه در تخمین وزن شترهای پرواری [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 37-48]
  • رگرسیون خطی چند متغیره تأثیر اعتبارات نهادی بر تولید و سودآوری گاوداری‌های صنعتی شهرستان گرگان [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 35-52]
  • روغن بذرگل مغربی تأثیر افزودن روغن بذر گل مغربی به رقیق‌کننده انجمادی بر پایه تریس بر کیفیت اسپرم قوچ رومانوف پس از انجماد و یخ‌گشایی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]

ز

  • زمان برداشت تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ترکیب‏ شیمیایی، ویژگی‏های‏ تخمیر، پایداری‏ هوازی و گوارش‏پذیری آزمایشگاهی سیلاژ ذرت در مراحل برداشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 69-90]
  • زمان فعالیت مصرف خوراک تأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک گوسفند [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]

ژ

  • ژن میوستاتین بررسی شناسایی فرم‏های مختلف آللی ژن میوستاتین و بررسی صفات بیومتری وزن بدن و لاشه اندازه‌گیری شده با اولتراسوند در گوسفند کردی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 37-54]

س

  • سرمایه تأثیر اعتبارات نهادی بر تولید و سودآوری گاوداری‌های صنعتی شهرستان گرگان [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 35-52]
  • سیستم ایمنی اثرات سطوح پروتئین و مکمل سازی گلوتامین بر فراسنجه‌های خونی و ایمنی، برخی شاخص های التهابی بره‌های نر پرواری افشاری در شرایط تنش گرمایی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 91-110]
  • سیلاژخوراک کامل ارزش تغذیه‌ای خوراک کامل سیلو شده بر پایه چغندر و ذرت علوفه‌ای در تغذیه گوسفندان شال [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 97-116]
  • سیلاژ ذرت تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ترکیب‏ شیمیایی، ویژگی‏های‏ تخمیر، پایداری‏ هوازی و گوارش‏پذیری آزمایشگاهی سیلاژ ذرت در مراحل برداشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 69-90]
  • سیلاژ نخودفرنگی تاثیر افزودنی‌های اسیدآلی، ملاس و آنزیم بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی، فراسنجه‌های تولید گاز و تخمیری، و قابلیت هضم برون‌تنی سیلاژ نخودفرنگی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
  • سلامت گوساله اثر تغذیه پروبیوتیک‌های Bacillus coagulans و Bacillus subtilis بر عملکرد رشد، سلامت و برخی فراسنجه‌های خونی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 81-96]
  • سیلو بررسی ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ تفاله پونه کوهی با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 19-36]

ش

  • شاخص‌ التهابی اثرات سطوح پروتئین و مکمل سازی گلوتامین بر فراسنجه‌های خونی و ایمنی، برخی شاخص های التهابی بره‌های نر پرواری افشاری در شرایط تنش گرمایی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 91-110]
  • شاخص تولید‌مثل ارزیابی اقتصادی عملکرد تولید مثلی و تولید شیر گاوهای نژاد هلشتاین و مونت‌بلیارد و آمیخته های آن ها در شرایط نیمه گرمسیری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 19-32]
  • شتر مقایسه روش تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون چندگانه در تخمین وزن شترهای پرواری [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 37-48]
  • شیر اثر متیونین محافظت شده بر فراسنجه‌های خونی، تولید و ترکیبات شیر در بز های شیرده آلپاین‌‌ [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 131-144]

ص

  • صفات رشد تأثیر جایگزینی کاه برنج به جای کاه گندم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه و هیستوموفومتری روده بره‌های پرواری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 109-128]
  • صمغ درخت ون اثر افزودن اسانس صمغ درخت ون (Pistacia Atlantica Kurdica) به جیره میش‏ ها در اواخر آبستنی بر تولید و ترکیب شیر و رشد بره ‏های شیرخوار [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 109-124]

ض

  • ضایعات خرما بررسی ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ تفاله پونه کوهی با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 19-36]

ع

  • عملکرد اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه در بره‌های پرواری نژاد افشاری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-36]
  • عملکرد بررسی اثر تفاوت آنیون-کاتیون جیره و نژاد بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی در بره‌های لری بختیاری و آمیخته [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 49-62]
  • عملکرد اثرات استفاده از جلبک اسپیرولینا بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و برخی آنزیم‌های سیستم ایمنی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 53-72]
  • عملکرد تأثیر سطوح مختلف مکمل لیپیدول بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 125-142]
  • عملکرد رشد اثر مصرف سطوح مختلف پودر آب پنیر در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، کیفیت لاشه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری‌ آمیخته‌ زل [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 1-18]
  • عناصر کم‌نیاز تاثیر مکمل‌سازی برخی عناصر کم‌نیاز بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی، آنزیمی، آنتی-اکسیدانی، هورمونی و خون‌شناسی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 75-92]

ف

  • فراسنجه خونی اثرات سطوح پروتئین و مکمل سازی گلوتامین بر فراسنجه‌های خونی و ایمنی، برخی شاخص های التهابی بره‌های نر پرواری افشاری در شرایط تنش گرمایی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 91-110]
  • فراسنجه‌های خونی تأثیر جایگزینی کاه برنج به جای کاه گندم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه و هیستوموفومتری روده بره‌های پرواری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 109-128]
  • فراسنجه‌های خونی اثر مصرف سطوح مختلف پودر آب پنیر در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، کیفیت لاشه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری‌ آمیخته‌ زل [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 1-18]
  • فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای تأثیر سطوح مختلف مکمل لیپیدول بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 125-142]
  • فراسنجه‌های شکمبه تأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک گوسفند [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
  • فرآوری دانه جو اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه در بره‌های پرواری نژاد افشاری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-36]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی اثرات استفاده از جلبک اسپیرولینا بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و برخی آنزیم‌های سیستم ایمنی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 53-72]

ق

  • قابلیت هضم تأثیر جایگزینی کاه برنج به جای کاه گندم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه و هیستوموفومتری روده بره‌های پرواری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 109-128]
  • قابلیت هضم اثر متیونین محافظت شده بر فراسنجه‌های خونی، تولید و ترکیبات شیر در بز های شیرده آلپاین‌‌ [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 131-144]
  • قابلیت هضم تأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفه‌ای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 15-34]
  • قابلیت هضم برون‌تنی تاثیر افزودنی‌های اسیدآلی، ملاس و آنزیم بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی، فراسنجه‌های تولید گاز و تخمیری، و قابلیت هضم برون‌تنی سیلاژ نخودفرنگی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
  • قابلیت هضم مواد مغذی اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه در بره‌های پرواری نژاد افشاری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-36]
  • قابلیت هضم مواد مغذی اثر مصرف سطوح مختلف پودر آب پنیر در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، کیفیت لاشه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری‌ آمیخته‌ زل [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 1-18]
  • قابلیت هضم مواد مغذی تأثیر اسانس دارچین بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبه‌ای در بره‌های نر پرواری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 1-14]

ک

  • کاکتوس علوفه‌ای تأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفه‌ای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 15-34]
  • کیفیت شیر اثر افزودن اسانس صمغ درخت ون (Pistacia Atlantica Kurdica) به جیره میش‏ ها در اواخر آبستنی بر تولید و ترکیب شیر و رشد بره ‏های شیرخوار [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 109-124]
  • کیفیت لاشه اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه در بره‌های پرواری نژاد افشاری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-36]

گ

  • گاوداری صنعتی تأثیر اعتبارات نهادی بر تولید و سودآوری گاوداری‌های صنعتی شهرستان گرگان [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 35-52]
  • گاو شیری تاثیر برخی از ریز مغذی ها در دوره انتقال گاوهای شیرده در شرایط تنش گرمایی بر کمیت و کیفیت آغوز و شیر تولیدی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 63-80]
  • گاو شیری بهبود کارایی برنامه دابل آوسینک با استفاده از مکمل پروژسترونی در گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 117-130]
  • گرگان تأثیر اعتبارات نهادی بر تولید و سودآوری گاوداری‌های صنعتی شهرستان گرگان [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 35-52]
  • گلوتامین اثرات سطوح پروتئین و مکمل سازی گلوتامین بر فراسنجه‌های خونی و ایمنی، برخی شاخص های التهابی بره‌های نر پرواری افشاری در شرایط تنش گرمایی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 91-110]
  • گوساله شیرخوار تاثیر مکمل‌سازی برخی عناصر کم‌نیاز بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی، آنزیمی، آنتی-اکسیدانی، هورمونی و خون‌شناسی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 75-92]
  • گوساله شیرخوار اثر سطح تغذیه جایگزین شیر بر الگوی مصرف خوراک آغازین، رفتار تغذیه‌ای و سلامت گوساله‌های شیرخوار هلشتاین تحت تنش سرمایی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
  • گوساله شیرخوار تأثیر سطوح مختلف مکمل لیپیدول بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 125-142]
  • گوساله‌ی شیرخوار اثر تغذیه پروبیوتیک‌های Bacillus coagulans و Bacillus subtilis بر عملکرد رشد، سلامت و برخی فراسنجه‌های خونی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 81-96]
  • گوسفند دنبه‌دار تاثیر استفاده از متیونین محافظت شده در سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم در جیره‌ قبل از زایش بر عملکرد میش‌های قزل در دوره انتقال و بره‌های تازه متولد شده [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-130]
  • گوسفند سنگسری پارامترهای ژنتیکی واریانس باقیمانده برخی صفات وزن بدن در بره های سنگسری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 93-108]
  • گوسفند کردی بررسی شناسایی فرم‏های مختلف آللی ژن میوستاتین و بررسی صفات بیومتری وزن بدن و لاشه اندازه‌گیری شده با اولتراسوند در گوسفند کردی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 37-54]

ل

  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ترکیب‏ شیمیایی، ویژگی‏های‏ تخمیر، پایداری‏ هوازی و گوارش‏پذیری آزمایشگاهی سیلاژ ذرت در مراحل برداشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 69-90]
  • لیزوفسفولیپید تأثیر سطوح مختلف مکمل لیپیدول بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 125-142]

م

  • ماده خشک مصرفی تأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفه‌ای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 15-34]
  • متیونین محافظت شده اثر متیونین محافظت شده بر فراسنجه‌های خونی، تولید و ترکیبات شیر در بز های شیرده آلپاین‌‌ [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 131-144]
  • مکمل پروژسترون بهبود کارایی برنامه دابل آوسینک با استفاده از مکمل پروژسترونی در گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 117-130]
  • مناطق نیمه‌خشک تأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفه‌ای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 15-34]
  • مونت بیلیارد ارزیابی اقتصادی عملکرد تولید مثلی و تولید شیر گاوهای نژاد هلشتاین و مونت‌بلیارد و آمیخته های آن ها در شرایط نیمه گرمسیری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 19-32]
  • میوه بلوط بررسی اثر سطوح مختلف میوه بلوط بر ساختار جمعیت و تنوع ژنتیک باکتریایی محتوی شکمبه با استفاده از تکنیک PCR-SSCP در بز مرخز [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]

ن

  • نیتروژن غیر پروتئینی اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه در بره‌های پرواری نژاد افشاری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-36]
  • نرخ تجزیه‌پذیری بررسی ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ تفاله پونه کوهی با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 19-36]
  • نسبت پروتئین به انرژی تاثیر استفاده از متیونین محافظت شده در سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم در جیره‌ قبل از زایش بر عملکرد میش‌های قزل در دوره انتقال و بره‌های تازه متولد شده [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-130]
  • نشانگر ژنومی شناسایی نشانگرهای تک نوکلئوتیدی مؤثر بر صفات مهم گوسفندان بومی ایران با استفاده از ردپای انتخاب [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 73-92]
  • نشخوار تأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک گوسفند [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]

و

  • واریانس باقیمانده پارامترهای ژنتیکی واریانس باقیمانده برخی صفات وزن بدن در بره های سنگسری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 93-108]
  • وزن بدن پارامترهای ژنتیکی واریانس باقیمانده برخی صفات وزن بدن در بره های سنگسری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 93-108]
  • وزن بره شیرخوار اثر افزودن اسانس صمغ درخت ون (Pistacia Atlantica Kurdica) به جیره میش‏ ها در اواخر آبستنی بر تولید و ترکیب شیر و رشد بره ‏های شیرخوار [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 109-124]
  • وضعیت آنتی‌اکسیدانی تاثیر مکمل‌سازی برخی عناصر کم‌نیاز بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی، آنزیمی، آنتی-اکسیدانی، هورمونی و خون‌شناسی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 75-92]

ه

  • هیستومورفومتری روده تأثیر جایگزینی کاه برنج به جای کاه گندم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه و هیستوموفومتری روده بره‌های پرواری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 109-128]
  • هلشتاین ارزیابی اقتصادی عملکرد تولید مثلی و تولید شیر گاوهای نژاد هلشتاین و مونت‌بلیارد و آمیخته های آن ها در شرایط نیمه گرمسیری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 19-32]

ی

  • یکنواختی پارامترهای ژنتیکی واریانس باقیمانده برخی صفات وزن بدن در بره های سنگسری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 93-108]